Yhteistyökumppanit

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan sponsoroimaan Arttua? Tiedustelut arttu.vattulainen(at)student.oulu.fi tai 0400 671 683.

Artun matkassa mukana kaudella 2020:

Keväällä 2019 aloitin yhteistyön Veljekset Vaara Oy konsernin kanssa. Yhteistyö sisältää myös sen, että olen mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yrityksen markkinointia. Tämäntyyppiselllä yhteistyöllä voimme joustavasti sovittaa yrityksen sekä minun tarpeet hyvin yhteen, sillä työ onnistuu hyvin mistä päin maailmaa tahansa. Yhteistyön avulla voin satsata urheilu-uraani myös tulevina vuosina.

Veljekset Vaara Oy on sahatavaran sahausta sekä sisustus- ja rakennuspaneelien höyläystä harjoittava yritys Tervolassa. Konsernilla on oma puunhankintayhtiö Vaaran Metsä Oy.

Motonet on Artun pitkäaikaisin sponsori, ja on ollut osaltaan mahdollistamassa panostukset uraan kestävyysjuoksijana.

Motonet on suomalainen autovaraosien erikoisliikeketju, jonka lisäksi saat sieltä kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen, veneilyyn sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan. Yritykseltä löytyy myös kattava valikoima työkaluja ja rakennustarvikkeita. Motonet on 100-prosenttisesti suomalaisen Broman Group -konsernin tytäryhtiö.

Artun kotitalouden sähköasiat hoitaa Pohjois-Karjalan Sähkö – luotettavasti ja edullisesti.

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy (PKS) on energia-alan palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää energiapalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat helpommin hallita omaa energian käyttöään ja kustannuksiaan. PKS-konserniin kuuluvat sähkökauppa-, sähköntuotanto-, verkkopalvelu-, ja verkostourakointiliiketoiminnat sekä sähkönjakelutekniikan asiantuntijapalvelut.

New Balance on toiminut Artun jalkine- ja varustesponsorina vuodesta 2016 alkaen. Suomessa New Balancea edustaa Sultrade Oyj, jonka pääkonttori sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja on osa Oy Transmeri Ab -konsernia.

New Balance Athletic Shoe Inc. eli New Balance on yhdysvaltalainen vuonna 1906 perustettu, nykyisin yksityisomistuksessa oleva yritys, joka keskittyy pääosin jalkineiden valmistukseen. Yhtiön päämaja sijaitsee Bostonissa, Massachusettsissa.

Artun hierojana toimii Kipulihaksien Rauno Saukko. Kipulihakset on oululainen hyvinvoinnin ja terveysalan yritys. Yritys tarjoaa hieronta- ja fysioterapiapalveluja, liikuntaneuvontaa, koulutusta sekä monipuolisia testauksia. Yritys on perustettu vuonna 1999 ja sillä on neljä toimipaikkaa eri puolilla Oulua.

Artun fysioterapista vastaa Osmo Eskola Fysios Kastellissa (osoite Ranta-Kastellin tie 4 B 1, 90230 Oulu). Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys. Yritys tarjoaa fysioterapiaa asiakkailleen 32 paikkakunnalla 68 eri toimipisteessä. Suomessa on yli miljoona ihmistä, jotka kärsivät erilaisista niska-hartiaseudun ja selän kivuista. Useimmiten ongelmista pääsee eroon laadukkaalla fysioterapialla. Pitkälle koulutetut fysioterapeutit auttavat ja ovat asiakkaiden tukena 24/7.

Arttu on edustanut Pohjois-Karjalan suurinta ja perinteikkäintä yleisurheiluseuraa, Joensuun Katajaa, koko uransa ajan. Seura on mahdollistanut loistavan ympäristön sekä resurssit kehittyä huippu-urheilijaksi.