Treeniä koneeseen

Syksy sen kuin etenee ja meikäläinenkin on jatkanut työntekoa kohti kautta 2013. Lähellä oli, että olisin saanut yhden kisan kaudelle 2012:kin, sillä syyskuun viimeisenä viikonloppuna oli tarkoituksenani juosta Lidingöloppetissa Tukholmassa 15km-maastokisa, mutta se reissu lopulta vesittyi pienen jalkavaivan ja bonuksena tulleen flunssan takia. Turhapa olisi ollut mitään riskejä tosiaan ottaa tässä vaiheessa vuotta. Nyt on kuitenkin taas treenirytmiin päästy takaisin ja treeni maistuu; miksipä ei maistuisi, kun koko vuosi on tätä tilannetta odoteltu.

Harjoittelusta sen verran, että tällä hetkellä kovat treenini pääsääntöisesti perustuvat eri mittaisiin TV-koviin/reippaisiin, sekä totta kai hieman lyhyempiin vetoihin, jotta harjoittelu ei menisi aivan pelkäksi jyystämiseksi. Harjoituksissa on tapahtunut myös muutos, eli valmentaja Tuomo muutti Helsinkiin Juoksija-lehden päätoimittajan hommien takia, näin ollen valmennus tapahtuu tästedes siis etänä. Muutos johtaa lähinnä siihen, että Tuomo ei ole enää kovia treenejä katsomassa paikanpäällä.  Jatkossa teen kovemmat treenit joko yksikseni tai sitten muiden paikallisten karpaasien kanssa. Porukassa on toki aina mukavampi vetää kovemmat harjoitteet kuin yksikseen.

Mahdollisista syksyn kisoista ei ole täyttä varmuutta, PM-maastokarsinnat olisivat toki 2.5 viikon päästä, mutta en tiedä kannattaako vielä niihin osallistua, kun ei tuo meikäläisen kunto vielä päätä huimaa. Marraskuun Aktia-cup Vantaan Hakunilassa tuntuisi tällä hetkellä kaikista todennäköisimmältä vaihtoehdolta, ja se toimisi hyvänä tarkistuspisteenä mihin suuntaan kunto on menossa. Mutta eiköhän nämäkin suunnitelmat saa hieman selvennystä tulevien viikkojen aikana.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.