Toukokuu on toivoa täynnä

Hieman alkaa aurinko paistamaan tähänkin risukasaan huonompien aikojen jälkeen. Surkeasti menneen Amerikan reissun kruunasi viimeisenä päivänä hankittu ruokamyrkytys. Kuten arvata saattaa, niin vuorokauden matkustus tuollaisen taudin jälkeen ei ehkä kaikista suurinta herkkua ollut. Onneksi akuutein vaihe ehti mennä ohitse ennen paluulentoja, joten kanssamatkustajat selvisivät pahimmalta…

Kotiin päästyäni on homma lähtenyt kulkemaan parempaan suuntaan. Jalka kestää jälleen harjoittelua, joten juoksemisen pariin on voinut jälleen palata. Tärkeä maalis-huhtikuun harjottelukausi jäi nyt valitettavasti muutamaan hassuun lenkkiin, joten kirittävää riittää. Taukoa tuli sen verran reippaasti, että juoksukuntoa saa hetken aikaa kaivella montun pohjilta. On sitä onneksi ennenkin noustu nopeasti kuntoon vähillä juoksuilla, mutta ei tämä pidemmän päälle kovin kehittävää eikä etenkään hauskaa ole.

Virheistä on koitettu oppia, mutta vieläkin näköjään on petrattavaa. Leikattu jalka parani hieman liiankin hyvin, mikä nyt sitten kostautui pienenä keulimisena hallikaudella. Näin jälkikäteen mietittynä olisi voinut muutaman hallikisan ja -harjoituksen jättää vaikka välistä. Ehkä tässä on uraa vielä sen verran monta vuotta jäljellä, jotta mies ehtii oppia.

Ps. Käykäähän Joensuu Track Clubin uusilla kotisivuilla osoitteessa www.joensuutrackclub.com

3 thoughts on “Toukokuu on toivoa täynnä

  1. Meinaatko tulla jalkaa testaan Oulun Ideapark-juoksuun tai Terwaan? 🙂

  2. Tsemppiä vaan Arttu! Olet nopeasti kuntoutuvaa juoksijasorttia. Olet ratakauden kypsyessä jo täyttää rautaa.
    Uskon, että teet ainakin kolmosesta kymppiin asti uudet enkkasi ja jopa reilusti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.