Ratakauden avausta odotellessa

mobot

Viikko olisi ulkoratakauden avaukseen ja johan tässä on kertaalleen kerennytkin käymään radalla sitten maaliskuun Etelä-Afrikan leirin. Joensuun eliittikisoissa laitetaan siis omalta osalta kausi käyntiin 3000m:n kisan merkeissä. Tasaisen hyvä kilpailu on tiedossa, sillä viivalta löytyy mm. oman sarjan kärkimenijät, höystettynä muutamalla lisävahvistuksella. Ihmeitä tuolta kisalta ei voi odottaa, mutta ihan mukava on saada kaikkien vaikeuksien jälkeen kausi käyntiin, menkööt kilpailu sitten ihan miten hyvänsä.

Tässä alla on nyt muutama kelvollinen harjoitusviikko takana ja juoksu alkaa pikku hiljaa kulkemaan edes siedettävästi. Tällä hetkellä kaikki tähtää kuukauden päästä olevaan kympin kisaan Jämsän karnevaaleilla, jossa olisi tarkoitus yrittää nuorten EM-kisarajaa ensimmäisen ja viimeisen kerran. Valmistautuminen ei ole tietystikään kaikista optimaalisin, ja hieman kiire tahtoo tulla haluttuun iskuun pääsemiseksi, mutta toivoa ei ole vielä kuitenkaan menetetty! Talven harjoittelut menivät sen verran hyvin ennen ristiluun rasitusmurtumaa, että luottoa löytyy kunnon nousuun. Tuleeko se nousu sitten tarpeeksi nopeasti EM-kilpailuiden kannalta, jää nähtäväksi.

Joensuun jälkeinen kisaohjelma on vielä hieman auki, mutta todennäköisesti Joensuun ja Jämsän välissä olisi tarkoitus startata 1-2 kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.