Pidennetty ylimenokausi

Utrechtin keikan jälkeen tässä ollaan vielä lähtökuopissa kauden 2014 suhteen, ainakin juoksujen osalta. Harjoitukset ovat kylläkin alkaneet yhden lähes täydellisen huiliviikon jälkeen, mutta toistaiseksi on menty perinteisellä korvaavalla harjoittelulla sekä voima-ja lihaskuntoharjoittelulla, jotta vammoilta vältyttäisiin ja juoksuun tulisi uutta potkua. Tarttuupahan voimakin paremmin, kun ei tule niin paljon juoksua (?).

Akillesjänteelle on nyt tullut annettua lepoa kolmisen viikkoa, sillä se on vielä hieman ilmoitellut itsestään ja parin vuoden takaisista kokemuksista viisastuneena maltti on valttia tämän alueen vaivoissa. Harvoinpa on tullut oltua syksyllä terveenä, joten tuttua hommaa tämäkin. Onneksi kesään on aikaa ja mikään kiire ei ole. Harvinaisen levollisin mielin tässä on kuitenkin tullut oltua, vaikka toki flashbackit parin vuoden takaa ovat välähdelleet välillä silmissä.

Kaikenlaisia hoitomuotoja on tullut kokeiltua ja viimeisimpänä virityksenä laitettiin eilen jänteen vieruskudokseen kortisonipiikki, joka nyt toivon mukaan veisi oletetun tulehduksen mennessään. Tämä viikko menee ainakin vielä korvaavien merkeissä, ellei sitten viikon loppupuolella jalka vaikuta juoksukuntoiselta. Loppuviikosta on tarjolla myös Pajulahden nuorten maajoukkueleiri, jonne minut vielä yli-ikäisenä valittiin. Tässäpä lyhyt katsaus tämän hetken tilanteeseen, toivon mukaan ensi viikolla pääsisi jo hieman jälleen juoksu-urheilun makuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.