Pajulahti

Tänään on palattu kauden 2012-13 ensimmäiseltä nuorten maajoukkueleiriltä Pajulahdesta. Vaikka koko viime kausi meni omalta osaltani pipariksi, valittiin minut kuitenkin vielä vanhoilla näytöillä mukaan tähän nuorten maajoukkueeseen, joka vielä viime kaudella kulki Nuorten EM-ryhmän nimellä. Nuorten maajoukkueen anti on lähinnä nämä muutamat kotimaan leirit, sekä pieni rahallinen ulkomaanleiritys-tuki, joka toki on tärkeä tällaiselle opiskelevalle urheilijalle.

Leiri itsessään ei tarjonnut mitään ihmeellisyyksiä, mutta oli mukava nähdä pitkästä aikaa monia juoksijatovereita, kun kesällä omat kisareissut jäivät itseltä melko vähiin sattuneista syistä. Tällä kertaa leiri sattui omalle kevyelle viikolle, joten tuli hieman käsijarru päällä siellä treenailtua. Tosin alunperin tarkoituksenani oli juosta lauantaina järjestetyissä PM-maastokarsinnoissa, mutta perjantaina satanut lumi muutti hieman suunnitelmia. Jalkoja säästääkseni tyydyin lopulta tekemään hallissa 8x1000m/2′ -harjoituksen. Tonnit olivatkin varsin harvinaista herkkua, ties milloin viimeksi niitäkin oli tullut tehtyä… Aikoja on tässä turha alkaa nyt luettelemaan, mutta kyllähän tuon huomasi, että ei ole tuon tyylisiä harjoituksia hirveästi tullut pitkään aikaan vedettyä!

Tosiaan mennyt viikko oli kevyt, jota edelsi pari oikein hyvin mennyttä treeniviikkoa. Pikku hiljaa tässä alkaa päästä juonen päästä kiinni, ja huomenna aloitetaankin taas uusi kovempi treenijakso, jonka toivon mukaan päättää Aktia Cup:in 10km Vantaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.