Korvaavia jälleen

Kertoillaanhan vähän taas kuulumisia täältäkin. Eli vajaa kolme viikkoa on kulunut leikkauksesta ja toipuminen on edennyt suunnitelmien mukaan. Molempien keppien kanssa tuli liikuskeltua n. viikon verran, jonka jälkeen koitin pärjäillä sisätiloilla yhdellä kepillä tai ilman. Vajaa pari viikkoa leikkauksen jälkeen heitin kepit lopullisesti sitten nurkkaan. Aluksi kävely oli aikamoista linkuttelua, mutta nythän tuo kävely sujuu lähes normaalisti. Akilles on edelleen luonnollisesti jäykkä, mutta liikkuvuus siinä paranee kyllä päivä päivältä. Leikkaushaavakin on parantunut todella hyvin, ja se on todella siistinoloinen.

Viime torstaina tuli aloiteltua korvaavat kevyellä uiskentelulla ja vesijuoksulla. Pääsiäisen pyhinä ei sitten uimahallit ole auki, joten oli siirryttävä kuntosalille crosstrainerin ja kuntopyörän pariin. Kyllä vaan huomasi erityisesti ensimmäisissä crosstrainer-harjoituksissa, että ei ole pahemmin tullut kunnolla hikoiltua muutamaan kuukauteen. Ei ole siis kunnon suhteen muuta suuntaa kuin ylöspäin!

Treenit jatkuu tällaisena samanlaisena seuraavat n.3 viikkoa, eli uimahalli ja kuntosali tulevat tutuiksi lähiviikkoina. Ensi viikolla varmaan siirryn jo joinakin päivinä parin treenin päiviin, ja ruvetaan vähän rassaamaan hengityselimistöä todenteolla. Ainakin vielä motivaatio korvaavien tekemiseen on kova, mutta aina se jossain vaiheessa menee enemmän tai vähemmän pakkopullaksi meikäläisellä. Toivottavasti koipi parantuu nyt aikataulussa ja huhti-toukokuun vaihteessa pääsisi jälleen tiestölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.