Kiirettä pukkaa

Voisipa taas kirjoitella tännekin, kun on jälleen päästy elävien kirjoihin. Tässä on nyt puolisentoista viikkoa päässyt treenailemaan vaivan jälkeen, joka lopulta paikallistui magneettikuvissa nivusen alueelle. Taisi tulla hieman liikaa kisoja lyhyelle aikavälille, eikä kroppa sitä sitten enää kestänytkään. Etenkin kun juoksee mm. puolentoista viikon sisään pari kympin kisaa, niin tulos voi olla sitten tuollainen näillä jaloilla.

Hieman riskillä tässä treenien suhteen on nyt vedettävä, sillä tarkoituksena on vielä kisailla radallakin tänä kesänä. Paikat ovat kieltämättä aika kovilla, kun tuollaisen tauon jälkeen palaa suoraan suhteelliseen kovaan harjoitusrytmiin, mutta pitää toivoa parasta ja suorittaa huollot kunnolla. Toki tauolla tein korvaavaa harjoittelua, pääosin vesijuoksua, mutta se on kuitenkin oma maailmansa verrattuna juoksuun, jossa tulee iskutusta sun muuta rasitusta kroppaan.

Ensimmäisenä kisana olisi tulevana viikonloppuna Tampereen Eliittikisojen 1500m. Vitosella olisi siellä maaottelukatsastus, mutta valmentajan kanssa tulimme siihen tulokseen, että tonnivitonen on tähän saumaan parempi vaihtoehto. Seuraavalla viikolla on sitten jo 22-vuotiaiden SM-kilpailut Raahessa, jossa juoksen todennäköisesti 1500m ja 5000m. Siellä pitäisi olla hyvässä iskussa, jos mielii mitaleista puhua. Lisäksi yritän antaa omat näyttöni Ruotsi-ottelua varten, jonne kyllä tilastojen perusteella kympille kuuluisin, mutta minkäs teet, kun ei paikat miehellä kestä, niin menee homma varsinaiseksi säätämiseksi.

En jaksa ottaa tuosta maaottelusta kuitenkaan isoa numeroa, vaikka olisihan se toki pienoinen pettymys jäädä rannalle niistä karkeloista, sillä sinne pääseminen oli kauden yksi päätavoitteista. Turha sinne on kuitenkaan puolikuntoisena lähteä ja kyllä täällä sentään sen verran tasoa löytyy, ettei hiihtelijöitä sinne tarvitse lähettää. Syksyksi kyllä kisoja riittää maantien ja maaston puolella, joten sinnepäin voi sitten katseita suunnata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.