Elossa ollaan

Tervehdys Flagstaffista, Yhdysvalloista! Pitkän kirjoitustauon jälkeen olisi varmaan syytä jotain tänne itsestään ilmoitella. Tähän pariin kuukauteen on mahtunut mm. kambylo-bakteeri, jalkaterän erinäisiä vaivoja sekä Flagstaffin leirille lähtö. Kuten on varmasti huomattu, en kilpaillut hallissa näiden pienien vaivojen johdosta. Eipä noista tapauksista nyt sen enempää, sillä katseet ovat suunnattu jo kesää kohden. Kesään valmistautuminen jatkuu täällä noin 2100 metrin korkeudessa, jossa olisi tarkoitus viettää seuraavat vajaat viisi viikkoa.

Matka kohti Flagstaffia alkoi varhain tiistaina Suomen aikaan, ja perille päästiin myöhään illalla paikallista aikaa. Edelleen on vielä sopeutuminen korkeuteen sekä aikaeroon käynnissä, ja tarkoitus olisikin ottaa alkuleiri todella maltillisesti, kuten asiaan kuuluukin. Suhteellisen rikkonaisen tammi-helmikuun johdosta juoksuvire on vielä hieman hakusessa, joten tästäkin syystä on tekemisten kanssa oltava erityisen tarkkana. Loppuleiristä kyllä kerkeää tarpeekseen juoksemaan, jos paikat antavat vaan myöten.

Leirin tärkein tavoite on harjoitella terveenä ja tulla ehjänä kotiin. Syytä olisi välttää viime keväisen Etelä-Afrikan-leirin tapainen paikkojen totaalinen leviäminen. Kovasti töitä tehdään, että näin ei pääsisi tänä vuonna käymään. Harjoituksellisesti mennään varmaankin aivan perusasioiden parissa, ja tuskin mitään suurempia kikkailuita ole luvassa.

Yritän päivitellä leirikuulumiset hieman tämänkertaista nopeammalla tahdilla. Tämä tapahtunee sitten, kunhan tässä on harjoituksissa päästy toden teolla vauhtiin.

 

 

One thought on “Elossa ollaan

  1. Oho hyvinhän täällä menee kun oot leirille asti päässy sentään terveenä. Ja onhan tässä 3-6 kuukautta aikaa päästä kuntoon.
    Toivottavasti jossakin vaiheessa ensi kesää nähdään vielä entistäkin kovempia tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.