Blogihiljaisuus päätökseen

On aika rikkoa blogihiljaisuus, joka onkin venähtänyt vähän turhan pitkäksi. Totuus on kuitenkin ollut se, että ei ole ollu kesän aikana hirveästi mitään sen kummempaa kirjoitettavaa juoksun saralta. Harjoittelua sotki kesän aikana edelleen erinäiset pienemmät ja isommat vaivat, joita en rupea tässä nyt enää sen suuremmin luettelemaan. Näiden johdosta en kesän kisoihin enää millään kerennyt kun talveltakaan ei ole juuri ollenkaan harjoituskilometrejä takana. Kuitenkin jonkinlaista harjoitttelua sain kesällä aikaan, mutta teemana oli, että maksimissaan parin viikon yhtämittaista harjoitusputkea seurasi jokin vaiva, vaikka kuinka varovaisesti koitti mies harjoittelua aloittaa.

Pääkopalle tämä jatkuva telakalla oleminen ei tehnyt kovin hyvää, ja välillä kesän aikaan alkoikin huumori loppua aika totaalisesti, kun palkintoa sitkeälle taistelulle vaivoja vastaan ei tahtonut tulla, ja joka lenkille sai lähteä pelko perseessä ajatuksella että mikä paikka seuraavaksi leikkaa kiinni. Mutta sen voi nyt todeta näiden taistelujen jälkeen, että kummasti kyllä mieli osaa kirkastua kun pääsee tauon jälkeen taas juoksemaan.

Viime viikkojen aikana harjoittelun suhteen tilanne on menty eteenpäin, ja olen päässyt suht kelvollisesti harjoittelemaan. Tarkoituksena olisi nyt syksyn mittaan juosta mahdollisimman paljon maantie-ja maastokisoja, jotka toimivat mainioina vauhtikestävyysharjoituksina. Jos kaikki menee nappiin, niin ensimmäinen kisa olisi tarkoitus juosta syys-lokakuun vaihteessa.

Toivoa sopii, että jalat pysyisivät vihdoinkin ehjinä. Se olisi vähintä mitä nyt tähän saumaan voi pyytää. Koitan jatkossa myös päivittää blogia hieman säännöllisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.